Kverneland își cumpără terenurile și uzina

kverneland-group

Kverneland Group își continuă campania de investiții și achiziționează societatea imobiliară Øksnevad Eiendom AS, proprietar al terenurilor și uzinei sale din Norvegia. Prețul de achiziție a fost calculat la valoarea imobiliară estimată la 40 de milioane de euro.

Acționar majoritar al Kverneland Group, grupul industrial Kubota susține o măsură strategică importantă ce vizează consolidarea Kverneland Group și are drept obiectiv dezvoltarea acestuia pe piețele în care activează grupul. Dai Watanabe, președintele Kverneland Group a declarat că „această achiziție constituie o etapă strategică importantă după investițiile substanțiale realizate în ultimii ani în producția de pluguri, fapt ce a oferit o creștere a automatizării și a capacității de producție, precum și îmbunătățirea eficacității producției.”

Regruparea tuturor activităților în locația celor de la Øksnevad, în special relocarea centrului de cercetare și dezvoltare, inclusiv a spațiilor de testare și laboratorului metalurgic, care a fost amplasat anterior șa 5 km de locul de producție, sunt destinate creșterii productivității.

Dai Watanabe încheie prin a aminti că „grupul Kubota a susținut investiții importante pentru îmbuătățirea infrastructurii, echipamentelor și utilajelor uzinei. Achiziționarea de spații situate la Klepp, etapă cheie în dezvoltarea Kverneland, este un exemplu concret referitor la ambiția și puternicul angajament pe care îl are Kubota față de grup”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *